puroBIO Highlighter Nr.03

A RESPLENDENT megvilágító, könnyű és selymes textúrájának köszönhetően tökéletes az arc természetes fénypontjainak újjáteremtéséhez és hangsúlyozásához.

A készítmény szinte krémes, köszönhetően a növényi glicerinnek és a szerves ricinusolajnak. A 100% -ban természetes pigmentek keverednek a bőrrel a természetes, friss és ragyogó hatás érdekében.

Az alkalmazás egyszerű, az ujjheggyel felhordva határozott és intenzív fényt kap, az ecsettel árnyaltabb és finomabb lesz.

A termék nikkel tesztelt, vegán ok és a ccpb által minősített organikus. Csodálatos ásványi pigmentekkel, ricinusolajjal és rizsporral gondoskodik bőre ápolásáról, miközben természetesen csillogást kölcsönöz, és élettel telivé és üdévé varázsolja arcát.

Használat: Használjon egy szivacsot vagy egy ecsetet, amivel felviszi a terméket az arcra és nagyobb területekre. Használat után zárja a tégelyt. Figyelmeztetés: Kerülje a szemmel való érintkezést, fénytől és hőtől távol tartandó. Ne dobja a csomagolást a környezetbe.

Összetevők: MicaRicinus Communis (Castor) Seed Oil [1]Ci 77891 (Titanium Dioxide)SqualaneCi 77491 (Iron Oxide)SilicaGlycerinAqua (Water)Sodium AnisateParfum (Fragrance)oryza sativa (rice) powder [1]Sodium Levulinate

ellenőrzött biológiai gazdálkodásból