puroBIO Folyékony highlighter Nr.01

A LIQUID STARDUST három tónusban érhető el:
– Champagne, amely lágyan és egyenletesen veri vissza a fényt, így bármilyen bőrtípushoz alkalmazkodik.
– Pink Gold, amely a rózsaarany melegségét sugározza, így tökéletes választás melegebb árnyalatú bőrtípusokra vagy napbarnított bőrre.
– Cold Rose, egy leheletnyi zúzmarás hatással, amelynek gyöngytartalma finoman és szivárványosan veri vissza a fényt, így ez a legalkalmasabb a nedves hatás eléréséhez.

Ez a világosító folyadék többféleképpen alkalmazható:
• Hidratáló krémmel keverve diszkrét fényt varázsol a teljes bőrfelületre.
• Alapozóval kombinálva az arcon világos, harmatos (nedves) hatást kölcsönöz az alapozónak.
• Önmagában alkalmazva pedig kiemelheti vele az arc bizonyos részeit, például a járomcsont tetejét, az orrhegyet vagy a felső ajakív közepét, illetve egyéb testrészeket, mint például a vállat, kulcscsontot, sípcsontot stb.

Extra tipp: több tónust is összekeverhet. Világosító kőpúdereinkkel szintén jól kombinálható.

A búzavirágvíz frissessége és a szuperfényes gyöngyök keveréke a növényi alapú glicerinnek köszönhetően hosszú időre beivódik a bőrbe.
A Liquid Stardust szuperfinom textúrával rendelkezik, intenzitása szabályozható, fényessé és ragyogóvá teszi az arcot, a természetestől az intenzív hatásig.

HASZNÁLATA: Jól rázza fel az üveget. Helyezzen pár csepp terméket a kézfejére. Simítsa el a terméket az ujjával, ecsettel (arcon 9-es, testen 11-es ecsettel) vagy sminkszivaccsal az arca, illetve teste világosítani kívánt területén.

FIGYELEM: Tartsa távol közvetlen napfénytől vagy hőtől, ne alkalmazza a szemkörnyéken vagy közvetlenül a nyálkahártyán, és használat után mindig zárja vissza az üveget. Személyes használatra.

Összetevők: AQUA/ WATER, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER*, GLYCERIN, MICA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SUCROSE LAURATE, BENZYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, DEHYDROACETIC ACID, LACTIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.
+/- TARTALMAZHAT : CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, CI 77491/IRON OXIDES.
*Ingredienti biologici/ organikus összetevők